Tevékenységeink


Belső

Az eseményeink szervezése során a tagok megtanulhatják, hogy milyen egy projektben dolgozni, adott saját feladatot megtervezni és vezetni, illetve csapatban dolgozni. A projektek megvalósítása során a szervezők eredményesen alkalmazhatják a kreativitást és problémamegoldó-képességet, amelyeket később szinte bármely munka során hasznosítani tudnak.

Törekszünk arra, hogy a JÉG-ben a tagok maximális létszáma 30 fő körül alakuljon, így megőrizhetjük a családias légkört, több közös programot tudunk megvalósítani.

Alkalmanként tréningeken veszünk részt, amelyet saját érdeklődési körünknek megfelelően választunk.

Tagjainkat ösztönözzük, hogy a számukra érdekes területekbe jobban elmélyedjenek, fejlesszék magukat.

Külső

A Corvinus Egyetem hallgatói számára a JÉG rendezésében valósul meg minden év áprilisában a JÉG Napok (korábban Kari Napok). Ennek során olyan kulturális-, szakmai- és sportprogramokat szervezünk a hallgatók számára, amelyek megfelelő kikapcsolódást és szakmai kitekintést nyújtanak az egyetemi órák mellett.

A JÉG Napokon kívül évközben előadásokat, nyílt tréningeket szervezünk szakmai témákban. Célunk többek között, hogy a hallgatókat sportolásra buzdítsuk, így több Sportnapot, bajnokságokat is szervezünk. A középiskolákban tanulókra is gondolunk, számukra tanulmányi versenyt rendezünk minden évben. Szívügyünknek érezzük a jótékonyságot is: tavaly például karácsonyi adománygyűjtő akciót hirdettünk.