Rólunk


A JÉG, azaz a Jövőt Építők Generációja szervezetet a K-Kari Napok szervezői csapata alapította 2014-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen. Szervezetünk célja a tagok egyéni és szakmai fejlődésének biztosítása, ezenkívül szakmai, kulturális és sport események rendezése a hallgatóknak, valamint a Kari Napok megrendezése minden év tavaszán.

Társaságunk anyaszervezete nem csak az egyetemen tevékenykedik, kinőtte azt, immáron egyesületi formában – Jövőt Építők Generációja Egyesület néven – dolgozik országos projekteken. Az Egyesület tagjai elkötelezettek abban, hogy olyan lehetőségeket teremtsenek a jövő fiataljai számára, amely ösztönzőleg hat új vállalkozások létrehozására, megerősítik a tudatos munkavállalást, elősegítik a tehetségek kibontakozását, valamint támogatja a fiatalok által kitűzött célok megvalósulását.

A JÉG – Corvinus a Jövőt Építők Generációja Egyesület tagszervezete. A diákszervezet jelenleg 35 aktív taggal működik, akik elkötelezettek abban, hogy az egyetem hallgatóinak napjait színvonalas rendezvényekkel színesítsék meg. A folyamatos csapatmunka során egy dinamikus és gyorsan fejlődő közösség alakult ki, amely – nevéhez méltóan – a jövőt igyekszik építeni.

Az alábbi csapatokban folyik nálunk a közös munka:

A Projekt team tagjai azon dolgoznak, hogy minél érdekesebb és ötletesebb eseményeket szervezzenek a hallgatók számára. Igyekeznek mindig olyan előadókat elhívni, akik aktuális témákban tudnak nyilatkozni, és szakmai titkokba tudják beavatni az érdeklődőket. A tagok a projektek során lépésről lépésre sajátíthatják el a rendezvényszervezés folyamatát.

A Marketing team gondoskodik arról, hogy a JÉG nevét minél többen megismerjék és eseményeiről minél többen értesüljenek. A csapat tagjai betekintést nyerhetnek egy ‘márka’ kialakításának és ápolásának folyamatába, amely a későbbiekben megkönnyíti a szakmában való helytállást.

A Sales team intézi a szponzorokkal, partnerekkel való kapcsolattartást, és biztosítja a szervezet pénzügyi hátterét. A csapat tagjai a tárgyalások során tovább fejleszthetik kommunikációs készségeiket és építhetik kapcsolati hálójukat.

A HR team feladata, hogy a diákszervezet összes tagjának személyes fejlődéséről gondoskodjon, valamint évközben rendszeres, izgalmas csapatépítő programokat szervezzen.

csopkép